Majakka_Watersports_Logo

MAJAKKA WATERSPORTS

VESIJETTIVUOKRAAMO
HELSINGISSÄ

MAJAKAN ARVOT

LAADUKAS KALUSTO

Tarjoamme asiakkaillemme  markkinajohtaja Sea-Doon huippulaadukkaan ja suorituskykyisen kaluston. 

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Meille ehdottomasti tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat. Kehitämmekin palveluamme jatkuvasti asiakkaidemme näköiseksi teiltä saamamme palautteiden avulla!

EDULLINEN HINNOITTELU

Haluamme tarjota asiakkaillemme ennennäkemättömän edullisen vesijetteilykokemuksen ilman piilokuluja!

ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus

Ympäristöystävällisyys ja ilmastonmuutoksen hidastaminen on meille vastuullisena yrityksenä erityisen tärkeää.

Vesijettiemme polttoaineenkulutus on 35% pienempi muihin valmistajiin verrattuna. Käytämme ainoastaan uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa sähköä. Lisäksi tuemme kotimaisuutta ja suosimme suomalaista alkuperää olevia tuotteita pienentääksemme hiilijalanjälkeämme.

KALUSTOMME

SEA-DOO GTI SE 170

Valitsimme kalustoksemme markkinajohtaja Sea-Doon uusimman, vuoden 2020 GTI SE 170 -malliston. Mallisto on samalla sekä taloudellinen että tehokas. Täysin uudistettu ja parannettu runko takaa edeltäjiinsä huomattavasta vakaamman käyttökokemuksen ja jettiä on normaalissa ajossa käytännössä mahdotonta kaataa.

Kaikki jettimme on rekisteröity kolmelle, joilla onnistuu erinomaisesti kaveriporukalla kesäpäivästä nauttiminen tai perheen kesken lapsen kanssa retkeily! Vaikka jetit ovatkin rekisteröity kolmelle, emme välttämättä suosittele yhtä jettiä kolmelle aikuiselle miehelle, saattaa tunnelma käydä nimittäin hieman tiiviiksi!

Kalustomme on varustettu Sea-Doon aivan uudella, Rotax  1630 Ace -moottorilla, joka tuottaa tosiasialliset 170 hevosvoimaa. Voit vaihdella Eco-, Touring- ja Sport -asetusten välillä omien mieltymystesi ja ajotuntumasi mukaan!

Täysin integroitu BRP Premium Bluetooth -audiojärjestelmä. Kaksi tehokasta 50 watin kaiutinta toistavat musiikin selkeästi, myös ajon aikana. Kaiuttimessa on säätimet äänenvoimakkuuden säätöön ja kappaleiden vaihtamiseen, jolloin voit huoletta pitää kännykkääsi vedenpitävässä säilytyslokerossa. Musiikin toistaminen jatkuu, vaikka moottori sammutetaan – joten pääset nauttimaan kesäpäivistä omaa lempimusiikkiasi kuunnellen! 

Kalustomme on varustettu integroiduilla Garminin 6″ navigointijärjestelmillä, joihin on tallennettu valmiita reittejä antamaan ideoita ja helpottamaan navigointia. Voit heittää hyvästit kännykkän karttasovelluksien kanssa saaristossa navigoinnille. Saat nauttia täysillä koko vuokrauksestasi ja löydät aina varmasti perille.

Sea-Doon ainutlaatuinen ohjaustankoon asennettu älykäs jarrutus- ja peruutusjärjestelmä iBR tuo tyylikkäällä tavalla helppokäyttöisyyttä sekä turvallisuutta jetteilyyn. Kolmannen sukupolven iBR -järjestelmällä varustettu vesijetti pysähtyy jopa 48 metriä aiemmin, kuin jarruton vesijetti. Kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjaustangolla ja käyttää samalla jarrua sekä peruutusvaihdetta, joka tuo vakautta ajamiseen.

Nopeudesta ja aallokosta riippuvaa jetin kallistuskulmaa voit hienosäätää ajon aikanaVTS -trimmijärjestelmällä. Säädöt tapahtuvat välittömästi ohjaustankoon asennetulla kytkimellä.

Jetit on varustettu helppokäyttöisellä vakinopeudensäätimellä, jonka avulla pystyt rennosti nauttimaan siirtymistä entistä taloudellisemmin.

HINNASTO & VARAUS

Edullinen hinnoittelumme perustuu haluun innostaa uusia harrastajia vesijetteilyn pariin, sekä tarjota mahdollisuus harrastamisesta nauttimisen myös useamman kerran kesässä! 

Vuokrahintoihimme sisältyy aina karttaplotteri, kelluntaliivit, märkäpuku, kengät sekä traileri. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

SÄHKÖINEN VARAUSKALENTERI

Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman varaus- ja vuokrauskokemuksen. 

Sähköisestä varauskalenteristamme näet vapaana olevat ajat ja valita niistä juuri sinulle parhaiten sopivan. Samalla pystyt valita haluamasi kokoiset kelluntaliivit, märkäpuvut ja jetteilykengät vuokran yhteyteen.

Miellyttävän kokemuksen viimeistelee varauskalenterin kautta suoritettava varauksen maksu ja vahvistus. Vuokra-ajan alkaessa voit siis tulla suoraan satamaan, jossa jetti ja valitsemasi varusteet odottavat valmiina, ilman jonottamista, maksutapahtumia ja paperitöitä.

Henkilökuntamme antaa sinulle laiturilla kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen pääset nauttimaan jetteilystä!

OPASTUS

Vaikka olisit ensikertalainen, niin ei syytä jännittämiseen.

Meille asiakasturvallisuus on tärkein asia, ja siksi edellytämmekin vuokraajalta kokemusta veneilystä tai vesillä liikkumisesta. Haluamme kuitenkin tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua maailman kauneimman pääkaupungin ihastuttavaan saaristoon turvallisesti henkilökuntamme opastuksella. Mikäli siis olet ensimmäisiä kertoja vesillä, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka  räätälöi juuri sinun tarpeisiin sopivan opastuksen vesijetteilyyn sekä turvalliseen vesillä liikkumiseen.

TANKKAUS

Jeteissä käytetään polttoaineena ainoastaan 98 E5 -bensiiniä. Se onkin ainoa rajoittava tekijä tankkauksen suhteen! Sinä saat nimittäin päättää, tankkaatko jetin itse vai laskutetaanko polttoaine todellisen kulutuksen mukaan!  Mikäli tankkaat jetin itse, käythän tankilla juuri ennen vuokrauksen päättymistä. Kulutuksen mukaan laskutettaessa käytämme referenssihintana 2€/litra.

JETTI MUKAAN MÖKILLE?

Haluaisitko nauttia jetteilystä Helsingin ja Espoon rannikkoalueen ulkopuolella, vaikka omalla tai kaverisi mökillä? Meiltä saat jetit kätevästi mukaasi minne tahansa Manner-Suomeen vuokrahintoihin sisältyvän trailerin kanssa! 

Sinulla ei ehkä ole vetokoukullista autoa tai haluaisit muusta syystä saada jetit toimitetuksi perille asti? Yhdessä  asiakaspalvelumme kanssa saat räätälöityä juuri sinulle sopivan kuljetuspaketin, varmasti aina edulliseen hintaan! Ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

ETKÖ LÖYTÄNYT HINNASTOSTA VASTAUSTA TARPEILLESI?

Oletko ehkä järjestämässä työpaikan virkistäytymispäivää, polttareita tai syntymäpäiviä? Vai onko sinulla tarve promootiolle, johon haluaisit vauhdikkaan merellisen elementin?  Meidän kautta saat jetit myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä tapahtumiin. Saat tilattua meiltä myös lahjakortit, joilla voit muistaa läheistäsi hänen merkkipäivänään. Mitä tahansa mieleesi tuleekaan mitä ei hinnastosta jo löydy, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava ratkaisu!

MAKSUTAVAT

Meillä on käytössämme kaikki Suomen yleisimmät maksutavat. 

Voit maksaa kotimaisilla verkkopankeilla, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä mobiilimaksutavoilla, kuten MobilePay:llä. Kauttamme onnistuu myös laskutuspalvelut niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Majakka Watersports maksutavat

YHTEYSTIEDOT

© 2020 Majakka Watersports – All rights reserved