KEILANIEMI

KEILARANTA MARINA

Löydät meidät erinomaisten kulkuyhteyksien päästä Keilaniemestä, Keilaranta Marinan satamasta.

Keilaniemestä käsin pääset hetkessä nauttimaan merellisestä Helsingistä sekä maailman kauneimmasta saaristosta. Keskeisen sijainnin johdosta kaikki suosikkikohteesi ovat hetkessä saavutettavissa.

Tarjoamme myös opastettuja vesijettisafareita jopa yhdeksälle henkilölle. Eri pituisilla safareilla pääset nauttimaan upeasta saaristosta koulutetun oppaan avustuksella.

Ympäristöä huomioidaksemme lisäsimme kesäksi 2021 kalustoomme myös e-SURF laudat! Näillä ladattavilla sähkömoottoreilla toimivilla laudoilla pääset kokemaan vesillä liikkumisen täysin uudella tavalla! Lisäksi tarjoamme tietysti myös perinteisiä SUP-lautoja!

VESIJETTIVUOKRAUS

KOE MAAILMAN KAUNEIN SAARISTO

Vesijettivuokraus Helsingissä ja Espoossa!

Edullinen hinnoittelumme perustuu haluun innostaa uusia harrastajia vesijetteilyn pariin, sekä tarjota mahdollisuus harrastamisesta nauttimiseen myös useamman kerran kesässä!

Vuokrahintoihimme sisältyy aina karttaplotteri, kelluntaliivit, märkäpuvut sekä kengät.
Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Vuorokausivuokrissa enimmäisajotuntimäärä on 10h/vrk.

Huomioithan, että vesijettien omatoimivuokrauksien ikäraja Keilaniemen toimipisteellämme on 22 vuotta. Voimme harkinnanvaraisesti poiketa ikärajasta erityistapauksissa. Ole siis yhteydessä meihin ennen varauksen tekoa!

VESIJETTISAFARIT

TUTUSTU ITÄMEREEN OHJATUSTI JA OPASTETUSTI

Suomen saaristo on arvosteltu maailman kauneimmaksi – tule siis kanssamme kokemaan pala tätä kauneinta! Koulutettu oppaamme kanssa pääsette tutustumaan ainutlaatuiseen saaristoomme eri pituisilla safariretkillä. Ei ole väliä oletko ensimmäistä kertaa vesillä vai jo kokeneempi merikarhu – tämä soveltuu kaikille! 

REDI

2 tuntia
340
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Saaristolounas
 • Virvoke
Suosituin

BUUGI

4 tuntia
440
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Saaristolounas
 • Virvoke

LEGI

6 tuntia
540
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Saaristolounas
 • Virvoke

E-SURF

SÄHKÖSURFFAUSTA JETBOARDILLA

Nyt se on täällä! Maailmalla suuren suosion saavuttanut, nimensä mukaisesti sähkömoottorilla varustettu e-SURF on saapunut valikoimaamme! Koe autenttinen surffikokemus nyt myös täysin ilman aaltoja!

Lautojen huippunopeus on +30 km/h ja yksi lataus on noin 30-60 minuuttia, lautailijasta riippuen. Vuokrahintoihin sisältyy kelluntaliivit, märkäpuku, neopreenikengät sekä käyttö- ja turvallisuusperehdytys.

SUP-LAUDAT

Haluaisit liikkua vesillä, mutta moottorikäyttöiset välineet eivät kiinnosta? Ehkä olette järjestämässä polttareita tai työpaikan työhyvinvointipäivää, jossa olisi hyvä kun jokaiselle olisi jotakin? Meillä on SUP-lautoja juuri teitä varten!

Meidän laadukkaat Asenne Surfin SUP-laudat on varustettu hiilikuitumeloilla, joiden lisäksi vuokraan sisältyy tietysti myös kelluntaliivit!

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tietysti saat!

Meiltä saat jetit kätevästi mukaasi vuokrahintoihin sisältyvän trailerin kanssa! Mikäli sinulla ei esimeriksi ole vetokoukullista autoa, niin saat jetit myös pihaan toimitettuna.

Meille  asiakasturvallisuus on tärkein asia, ja siksi edellytämmekin vuokraajalta kokemusta veneilystä tai vesillä liikkumisesta.

Haluamme kuitenkin tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua maailman kauneimman pääkaupungin ihastuttavaan saaristoon.

Tämä onnistuu turvallisesti meidän koulutetun henkilökuntamme opastuksella! Jokaisen vuokrauksen yhteydessä asiakkaalle annetaan kattava turvallisuus- ja käsittelyperehdytys, jonka jälkeen asiakas on valmis lähtemään turvallisesti ja omatoimisesti vesille.

Mikäli koet tarvetta kattavammalle käytännön opetukselle, niin autamme siinä mielellämme!

Varauksen teko onnistuu kätevästi meidän sähköisestä varauskalenteristamme. Valitse vain haluamasi vapaana oleva ajankohta ja tee varaus!

Miellyttävän kokemuksen viimeistelee varauskalenterin kautta suoritettava varauksen maksu ja vahvistus. Vuokra-ajan alkaessa voit siis tulla suoraan satamaan, jossa jetti ja valitsemasi varusteet odottavat valmiina, ilman jonottamista, maksutapahtumia ja paperitöitä.

Vesijettiä saa muiden vesikulkuneuvojen tapaan lainmukaisesti kuljettaa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Keilaniemen toimipisteellämme omatoimisen vesijettivuokrauksen ikäraja on kuitenkin 22 vuotta. Joissain erityistapauksissa ja painavista syistä voimme poiketa tästä ikärajasta. Mikäli siis olet alle 22 vuotias, niin ole yhteydessä meihin ennen varauksen tekoa! Vesijettisafarit ja vesijettiopastukset ovat avoinna kaikille 15 vuotta täyttäneille!

Polttoaineet sisältyvät vuokrahintaan ainoastaan vesijettisafareissa. 

Saat itse päättää, että tankkaatko jetin itse vai laskutetaanko polttoaine todellisen kulutuksen mukaan! Mikäli tankkaat jetin itse, käythän tankilla juuri ennen vuokrauksen päättymistä. Kulutuksen mukaan laskutettaessa käytämme referenssihintana 2,80€/litra.

On hyvä huomioida, että vesijeteissä käytetään polttoaineena ainoastaan 98 E5-bensiiniä.

Oletko ehkä järjestämässä työpaikan virkistäytymispäivää, polttareita tai syntymäpäiviä? Vai onko sinulla tarve promootiolle, johon haluaisit vauhdikkaan merellisen elementin?

Meidän kautta saat niin vesijetit kuin myös e-SURF ja SUP-laudat myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä tapahtumiin. 

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin räätälöidään juuri teidän näköinen paketti ja tarjous!

Kyllä saa! 

Suosimme ekologisuutta ja käytämmekin täysin sähköisiä lahjakortteja! Lahjakortit ovat helppokäyttöisiä ja niihin saat ladattua haluamasi summan, joka on sitten joko ystäväsi vapaassa käytössä.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme!

Teemu E.
Read More
Todella asialliset laitteet ja palvelu erittäin ystävällistä. Vaikka toiseen jettiin tuli osumaa (joka luonnollisesti korvattiin) niin suhtautuivat asiaan erittäin rauhallisesti ja ymmärtävästi.
Kim J.
Kim J.
Read More
Jetit on hyviä ja huomaa että kalustoon on panostettu sekä kundien asiakaspalvelu on täys 10+ ei voi muuta kun suositella!
Petri O.
Petri O.
Read More
Loisto palvelu ja hyvät vesijetit.
Nina O.
Nina O.
Read More
Kiitos, loistava kokemus! Hyvä varusteisiin tutustuminen ja esittely ja jopa ohjeistus reitteihin. Kivaa oli, tullaan uudestaankin!
Matti A.
Matti A.
Read More
Hyvin varustellut ja riittävän tehokkaat jetit kilpailukykyiseen hintaan. Erittäin palveluhenkinen asenne ja jettien ominaisuudet käytiin perusteellisesti läpi ennen ajelua. Taatusti tulee varattua 4 tunnin ajelut uudestaan. Vahva suositus!
Sirkku K.
Sirkku K.
Read More
Huippuolosuhteet pelata padelia meren päällä! Kentän verkot tarpeeksi korkeat, ettei pallojakaan lentänyt mereen! 😄 Henkilökunta oli myös erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Parkkipaikkakyselyyni vastattiin nopeasti ja parkkipaikat hyvin järjestetty!
Previous
Next

ota yhteyttä

YHTEISTYÖSSÄ

© 2023 Majakka Watersports – All rights reserved