LOHJA

AURLAHDEN VENESATAMA

Tarjoamme retkeilykokemuksia niin vesijetillä, moottoriveneellä kuin SUP-laudoilla myös Uudenmaan suurimmalla järvellä.

Vuokraustoiminnan ohella tarjoamme myös laadukkaat ja joustavat venetaksipalvelut!

Aurlahdesta pääset hetkessä nauttimaan pakahduttavan kauniista maisemista valmiiksi merkityillä reiteillä. Päivän aikana pääset nauttimaan kahvit tai lounaan jossain Lohjanjärven lukuisissa järvikahviloissa tai -ravintoloissa.

Tule nauttimaan pala kauneinta sisävesistöä rennosti vesijetillä nautiskellen!

VESIJETTIVUOKRAUS

KOE  UUDENMAAN SUURIN JÄRVI

Edullinen hinnoittelumme perustuu haluun innostaa uusia harrastajia vesijetteilyn pariin, sekä tarjota mahdollisuus harrastamisesta nauttimiseen myös useamman kerran kesässä!

Vuokrahintoihimme sisältyy aina karttaplotteri, kelluntaliivit, märkäpuvut sekä kengät.
Hinnat sisältävät alv:n 24%.

VESIJETTISAFARIT

TUTUSTU UPEAAN JÄRVIMAISEMAAN OHJATUSTI JA OPASTETUSTI

Lohjanjärvi on Uudenmaan suurin järvi, joka kätkee lukuisia tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita.  Koulutetun oppaamme kanssa pääsette tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kohteeseen eri pituisilla safariretkillä. Ei ole väliä oletko ensimmäistä kertaa vesillä vai jo kokeneempi merikarhu – tämä soveltuu kaikille! 

REDI

2 tuntia
340
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Järvilounas
 • Järvikahvit

BUUGI

4 tuntia
440
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Järvilounas
 • Järvikahvit
suosituin

LEGI

6 tuntia
540
/vesijetti
 • Koulutettu opas
 • Varusteet
 • Polttoaineet
 • Järvilounas
 • Järvikahvit

VENEVUOKRAUS

Haluaisitko ottaa läheisesi mukaan ja lähteä vesille esimerkiksi piknikille, tai käydä lähellä sijaitsevissa järviravintoloissa? Lohjan toimipisteellämme on tämän kesän uutuutena vuokrattavissa 5 metrinen Silver Fox BR -perämoottorivene. Tämä viisipaikkainen alumiinirunkoinen vene on sekä taloudellinen että todella hiljainen, joka kuljettaa koko seuruettasi varsin vaivattomasti!

Alumiinivene merellä

SILVER FOX BR

Silver Foxin alumiinirunko on valmistettu Silverin ainutlaatuista laitakotelorakennetta hyödyntäen, joka tekee veneestä yllättävän hiljaisen ajettavan, erittäin kestävän, turvallisen ja tuo veneeseen tarvittavaa kiertojäykkyyttä, jotta veneily olisi mahdollisemman miellyttävää myös kovassa kelissä. Polyuretaanitäytteisten laitakoteloiden myötä Fox BR on käytännössä uppoamaton, joten tällä veneellä suuntaa luottavaisin mielin vesille. Veneen korkeat varalaidat tekevät liikkumisen veneessä turvalliseksi ja suojaavat tehokkaasti pärskeiltä.

Silver Foxin runkomuotoilun myötä veneen sisätilat ovat hyvin tilavat. Tämä tilava sisusta mahdollistaa, että veneen keula on voitu varustaa isoilla säilytysbokseilla ja että peräpenkki on entistä leveämpi ja muhkeampi. Kokoonsa nähden veneessä on hyvin tilaa liikkumiseen, kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen.

Veneen varustukseen kuuluu kuljettajan kojelautaan asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -karttaplotteri, joka helpottaa mm. navigointia ja keskustelee sulavasti Honda-perämoottorin kanssa kertoen esimerkiksi reaaliaikaisen polttoainekulutuksen. Karttaplotteri on sijoitettu järkevästi kuljettajan näkökenttään peittämättä näkyvyyttä eteen.

Hondan nykyaikainen 60 hevosvoimainen perämoottori on hiljainen sekä taloudellinen. Voimakas kone nostaa veneen helposti liukuun.

Kiinnostaako vetouistelu? Vene on varustettu Hondan Trolling Control -järjestelmällä, joka mahdollistaa tarkan nopeudensäädön matalilla kierroksilla, 50rpm hyppäyksin.

Tilava ja helposti esille nostettava peräkuomu antaa suojaa sateen yllättäessä.

Alumiinivene merellä

SUP-LAUDAT

Haluaisit liikkua vesillä, mutta moottorikäyttöiset välineet eivät kiinnosta? Ehkä olette järjestämässä polttareita tai työpaikan työhyvinvointipäivää, jossa olisi hyvä kun jokaiselle olisi jotakin? Meillä on SUP-lautoja juuri teitä varten!

Meidän laadukkaat Saimaa SUP:n SUP-laudat on varustettu hiilikuitumeloilla, joiden lisäksi vuokraan sisältyy tietysti myös kelluntaliivit!

VENETAKSIPALVELUT

Venetaksipalvelut Lohjanjärvellä

Koe Lohjanjärvi sekä järvellä eri kohteisiin liikkuminen aivan uudella tavalla. Venetaksipalvelulla tarjoamme luotettavaa sekä turvallista venekuljetusta järvellä, missä ja milloin tarvitset. Olipa kyseessä sitten nopea kyyti mökillesi, unohtumaton kierros järven maisemissa tai vaivaton pääsy alueen tapahtumiin.

Veneemme on varustettu nykyaikaisilla turvallisuusvälineillä ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että pääset määränpäähäsi turvallisesti ja mukavasti.

Varaa matkasi tai kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Venetaksipalvelut Lohjanjärvellä

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tietysti saat!

Meiltä saat jetit kätevästi mukaasi vuokrahintoihin sisältyvän trailerin kanssa! Mikäli sinulla ei esimeriksi ole vetokoukullista autoa, niin saat jetit myös pihaan toimitettuna.

Meille  asiakasturvallisuus on tärkein asia, ja siksi edellytämmekin vuokraajalta kokemusta veneilystä tai vesillä liikkumisesta.

Haluamme kuitenkin tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua maailman kauneimman pääkaupungin ihastuttavaan saaristoon.

Tämä onnistuu turvallisesti meidän koulutetun henkilökuntamme opastuksella! Jokaisen vuokrauksen yhteydessä asiakkaalle annetaan kattava turvallisuus- ja käsittelyperehdytys, jonka jälkeen asiakas on valmis lähtemään turvallisesti ja omatoimisesti vesille.

Mikäli koet tarvetta kattavammalle käytännön opetukselle, niin autamme siinä mielellämme!

Varauksen teko onnistuu kätevästi meidän sähköisestä varauskalenteristamme. Valitse vain haluamasi vapaana oleva ajankohta ja tee varaus!

Miellyttävän kokemuksen viimeistelee varauskalenterin kautta suoritettava varauksen maksu ja vahvistus. Vuokra-ajan alkaessa voit siis tulla suoraan satamaan, jossa jetti ja valitsemasi varusteet odottavat valmiina, ilman jonottamista, maksutapahtumia ja paperitöitä.

Polttoaineet sisältyvät vuokrahintaan ainoastaan vesijettisafareissa. 

Saat itse päättää, että tankkaatko jetin itse vai laskutetaanko polttoaine todellisen kulutuksen mukaan! Mikäli tankkaat jetin itse, käythän tankilla juuri ennen vuokrauksen päättymistä. Kulutuksen mukaan laskutettaessa käytämme referenssihintana 3€/litra.

On hyvä huomioida, että vesijeteissä käytetään polttoaineena ainoastaan 98 E5-bensiiniä.

Oletko ehkä järjestämässä työpaikan virkistäytymispäivää, polttareita tai syntymäpäiviä? Vai onko sinulla tarve promootiolle, johon haluaisit vauhdikkaan merellisen elementin?

Meidän kautta saat niin vesijetit kuin myös e-SURF ja SUP-laudat myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä tapahtumiin. 

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin räätälöidään juuri teidän näköinen paketti ja tarjous!

Kyllä saa! 

Suosimme ekologisuutta ja käytämmekin täysin sähköisiä lahjakortteja! Lahjakortit ovat helppokäyttöisiä ja niihin saat ladattua haluamasi summan, joka on sitten joko ystäväsi vapaassa käytössä.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme!

YHTEYSTIEDOT

Teemu E.
Read More
Todella asialliset laitteet ja palvelu erittäin ystävällistä. Vaikka toiseen jettiin tuli osumaa (joka luonnollisesti korvattiin) niin suhtautuivat asiaan erittäin rauhallisesti ja ymmärtävästi.
Kim J.
Kim J.
Read More
Jetit on hyviä ja huomaa että kalustoon on panostettu sekä kundien asiakaspalvelu on täys 10+ ei voi muuta kun suositella!
Petri O.
Petri O.
Read More
Loisto palvelu ja hyvät vesijetit.
Nina O.
Nina O.
Read More
Kiitos, loistava kokemus! Hyvä varusteisiin tutustuminen ja esittely ja jopa ohjeistus reitteihin. Kivaa oli, tullaan uudestaankin!
Matti A.
Matti A.
Read More
Hyvin varustellut ja riittävän tehokkaat jetit kilpailukykyiseen hintaan. Erittäin palveluhenkinen asenne ja jettien ominaisuudet käytiin perusteellisesti läpi ennen ajelua. Taatusti tulee varattua 4 tunnin ajelut uudestaan. Vahva suositus!
Previous
Next

ota yhteyttä

YHTEISTYÖSSÄ

© 2024 Majakka Watersports – All rights reserved