TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

27.2.2021

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Majakka Watersportsin verkkokauppaa osoitteessa www.majakkawatersports.fi. Ostaessaan palveluita Majakka Watersportsin verkkokaupasta asiakas sitoutuu näihin ehtoihin.

Majakka Watersports Oy (Y-tunnus: 3117761-8)
PL 8
00351 Helsinki

Puh. 020 155 5755
Email: asiakaspalvelu[at]majakkawatersports.fi

ASIOINTI VERKKOKAUPASSA

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy verkkokaupan varauskalenterissa. Mahdollisen teknisen häiriön tai ristiriitatilanteen yhteydessä noudatetaan verkkosivuilla (majakkawatersports.fi) olevaa hinnastoa. 

MAKSUEHDOT

Maksaminen tapahtuu tilauksen vahvistussivulla, OP Checkout –maksupalvelua käyttäen. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Ostaessasi palveluita verkkokaupassamme, tulee tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkymään Checkout Finland Oy.

Valittavissasi ovat kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat maksutavat:

Luottokortit

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi suoraan kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot:

Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (in english)

Mobiilimaksu

Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Löydät aina ajantasaiset OP Checkout -maksupalvelun maksuehdot Checkout -maksupalvelun omilta verkkosivuilta.

Mikäli tämän sivun maksuehdot ovat ristiriidassa Checkout -maksupalvelun verkkosivujen maksuehtojen kanssa, noudatetaan Checkout -maksupalvelun ehtoja.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MAKSUN PALAUTTAMINEN

Varauksen peruuttamisen aikarajoista on säädetty vuokrausehtojen kohdassa 7.

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa varauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Majakka Watersportsin asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi asiakkaan nimi, osoite ja varausnumero. Majakka Watersports palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Majakka Watersports varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Majakka Watersportsin verkkosivuilla on aina ajantasalla oleva, päivityspäivämäärällä merkitty versio. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty muutoksen jälkeen.

YLIVOIMAINEN ESTE

Majakka Watersports ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, myrskyt, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

VASTUUT

Majakka Watersports ei vastaa välillisistä vahingoista. Vuokraustoimintaan liittyvät vastuut on lueteltu Majakka Watersports Oy:n vuokrausehdoissa.

SOVELLETTAVA LAKI JA MAHDOLLISET RISTIRIITATILANTEET

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).